ASEPSSOL 1% 750 ML SA PUMPICOM

220.00 рсд

Asepssol 1 % je gotov radni rastvor za dezinfekciju i pranje sa delovanjem na gram pozitivne i gram negativne bakterije, gljivice i na pojedine tipove virusa—viruse influence, herpesa simpleksa, virusa koji izaziva „new castle″ bolest živine.
Nerazblažen proizvod pokazuje potpuni dezinfekcioni efekat posle 30 sekundi od kontakta sa bakterijama, uključujući i Methicillin resistant Staphylococcus aureus (MRSA).

Nema na zalihama

Sastav

  • 100 ml rastvora sadži 1% kvaternarnih amonijum jedinjenja, benzil-C12-18 – alkildimetil, hloridi,  CAS broj:  68391-01-5

Namena

  • Asepssol 1% je gotov radni rastvor namenjen za dezinfekciju podova i površina u domaćinstvima, bolnicama i domovima zdravlja, veterinarskim ustanovama, predškolskim i školskim ustanovama, ugostiteljstvu i hotelijerstvu, frizerskim salonima, teretanama i sredstvima javnog prevoza i transporta …

Način primene

Asepssol 1% se upotrebljava raspršivanjem, prebrisavanjem, potapanjem i pranjem. Ukoliko se tretirane površine ne ispiraju vodom, na njima se formira zaštitni film, te sredstvo pokazuje rezidualno dejstvo. Površine koje dolaze u direktan kontakt sa hranom, posle tretiranja isprati higijenski ispravnom vodom.
Dezinfekcionu efikasnost proizvoda kontroliše Institut za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut″.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „ASEPSSOL 1% 750 ML SA PUMPICOM“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *