Intense fileri bez igala komplet

50,000.00 рсд

Inovativni tretman namenjen za lice I tkiva kod kojih je vidno prisutan proces starenja. Bezbolno nanosenje hijaluronske kiseline kao I ostalih preparata, po metodologiji NACTIVE, koza postaje vec posle prvog tretmana nahranjena, glatka, cvrsta I vracen joj je tonus sa efektom liftinga I smanjenim borama.

Kategorije: ,

Izuzetno popularan tretman namenjen za lice I tkiva kod kojih je vidno prisutan proces starenja. Bezbolno nanosenje hijaluronske kiseline kao I ostalih preparata, po metodologiji NACTIVE, koza postaje vec posle prvog tretmana nahranjena, glatka, cvrsta I vracen joj je tonus sa efektom liftinga I smanjenim borama. Savetuje se  da se uradi serija od 6 do 10 tretmana, u zavisnosti od godina starosti I nacina zivota. 

Nakon ciscenja lica, nanosi se vrsta hemijskog pilinga, Duo maska koja se sastoji iz dva dela (step uno I step due) da bi se otvorile pore, dubinski ocistilo lice od necistoce I da bi ostali preparati prodrli sto dublje. Blagim tapkanjem nanosi se Step uno I ostavimo da deluje 3 min., nakon cega, bez ispiranja, nanosimo step due I opet ostavimo da deluje 3 min. Oseti se blago peckanje I penusanje. Nakon toga obe maske se uklone vlaznim tuferima. Zatim naneti par kapi seruma anti age, blagim drenaznim pokretima do potpunog upijanja. Nakon seruma nanosi se hijaluronska kiselina pod pritiskom 20 do 30 min. Potom se nanosi u tankom sloju maska anti age koja stoji 15 do 20 min. Tretman se zavrsava skidanjem maske I nanosenjem tankog sloja kreme anti age. Mogu da se rade I kapci, celo lice, vrat I deholte.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Intense fileri bez igala komplet“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *