Intense maska uno 100ml

4,500.00 рсд

Hemijski piling za dubinsko ciscenje koze. Poboljsava izgled tj. estetiku koze. Epiderm postaje svetliji, uglacaniji I cistiji, ublazava kozne fleke, obnavlja strukturu koze koja se zasniva na koriscenju prirodnih soli sa alkalnim I kiselim karakterom, na taj nacin izvlace iz dubine necistocu I mrtve celije I pripremaju kozu za primanje narednih specificnih tretmana.

Kategorije: ,

Hemijski piling (eng. Peel – ljustiti) je metoda koja postaje sve popularnija u tretmanima poboljsavanja izgleda koze. Sastoji se u nanosenju na kozu jednog ili dva hemijska agensa koji se skidaju nakon odredjenog vremena. Nasuprot tradicionalnim pilinzima kojima je potrebno dubinsko odmascivanje epiderma sa alkoholom da bi se uklonio hidrolipidni film koze, ovaj piling se vrsi sa supstancom alkalne prirode koji ne delipiduje epiderm u drasricnoj meri vec uklanja necistocu zbog saponifikacije. Maska Uno sastoji se od alkalnog preparatora ph 12, prirodna so izvadjena iz pepela odredjenih vrsta algi I voda koje izviru iz stena bogatih natrijumom. Posle ove maske sledi neutralizator kiseline ili step DUO koji neutralize alkalnost dovodeci je na ph 4-5. 

Nacin upotrebe: tapkanjem naneti odredjenu kolicu maske Uno I ostaviti da deluje 3min. Ova maska otvara pore. Nakon toga tapkanjem naneti masku Duo preko maske Uno I ostaviti 3-4 min. Izaziva blago peckanje I penusanje I dubinski izbacuje necistocu na povrsinu koze. Nakon toga isprati tuferima nakvasenih vodom.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Intense maska uno 100ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *