Oligoessenthia komplet gipsane bermude

30,100.00 рсд

Oblikujte svoje telo po želji, bez plastičnog hirurga!

Potpuno prirodnim putem smanjite obim tela JEDNIM TRETMANOM za jedan konfekcijski broj uz znatno smanjenje celulita.

Oligo essenthia linija za preoblikovanje tela sadrži:

  • Oligoclean
  • Oligo Complex 100ml
  • Oligo dren krema za drenažu 250ml
  • Gel multiactive za eliminiaciju masnih naslaga 250ml
  • Oligo ton krema za zatezanje 250ml
  • Oligo blok gel za zaštitu vena i kapilara 100ml
  • Oligo maska za telo 5kg
  • Ubrusi 1 pakovanje
  • Dušek 1 komad

Idealno za tretiranje edematoznog celulita, gubitka elastivnosti kože, lokalizovane gojaznosti.

Oligoelementi obavljaju svoju funkciju aktivatora i pojačivača aktivnih supstanci koje se nalaze u ovoj liniji i veoma su efektno sredstvo u borbi protiv raznih vrsta neestetskih pojava.

Faze tretmana:

Faza 1: Naneti „oligoclean“, utrljati ga laganom masažom do potpunog upijanja. Na delove tela koje tretiramo naneti serum „oligocomplex“ i utrljati ga do potpunog upijanja laganom masažom. Zatim „oligodren“ kremom raditi limfnu drenažu ili laganu masažu delova tela koje želimo da tretiramo.

Faza 2: Mozaik dva preparata: multiactive i oligoton. Na mesta gde zelimo da delujemo na zatezanje kože i potkožnog veziva, nanosimo dovoljnu kolićinu „oligotona“, a na mestima gde je celulit i lokalizovana gojaznost „multiactive“. Ne nanositi preparate jedan preko drugog i ne utrljavati.

Faza 3: Na ležaj stavite najlon foliju koja se koristi za tretmane. Pripremite odgovarajuću količinu „oligomaske“ (od 400 – 600 g maske sa 250 – 400 ml tople vode). Naneti određenu količinu tako pripremljene maske na dušek (nalazi se u osnovnom kompletu). Preko postaviti u određeni položaj dve celulozne komprese prethodno nakvašene toplom vodom, a zatim i isceđene. Tako pripremljen dušek sa maskom i kompresama postaviti ispod klijenta. Obavite komprese oko gornjeg dela tela klijenta, dodajte još jednu kompresu ako je to potrebno, vodeći računa da mesta koja ćemo tretirati maskom budu svuda pokrivena kompresama. Zatim naneti pripremljenu masku oblikujući kalup (maska ne sme ići direktno na telo bez kompresa). Pokriti folijom i ostaviti da deluje 45minuta. Nema potrebe klijenta dodatno zagrevati! Po isteku vremena treba skinuti najlon, komprese i oligomasku koja je u međuvremenu očvrsla, sve to umotati u najlon i baciti, a dušek oprati i dezinfikovati. Nije potrebno finalno ispircanje eventualnih ostataka maske s aklijenta, ako ih ima obrisati suvim ubrusom. Savetujemo da se klijent uzdrži od tuširanja narednih 4 sata, ili da ne koristi preparate za tuširanje ako već to uradi.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Oligoessenthia komplet gipsane bermude“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *